Gealan profilrendszer

Gealan profilrendszer

Gealan 8000

gelan_8000

Az S 8000 IQ profil rendszer 74 mm mélységű. A modern ablaktechnika minden követelményét teljesíti. 6 kamrás felépítése kitűnő izolálási lehetőséget biztosít és nagyon jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Eredményesen véd a zaj ellen, garantálja a biztonságot és a kényelmes használatot.

Ez egy nagyon jó statika rendszer, amelyet a tok és a szárny acél erősítése ad meg. A gazdag színpaletta nagy lehetőségeket kínál.  A penész kialakulásának megakadályozásának érdekében szellőztető rendszereket lehet használni. A jó hőszigetelő tulajdonság segít a fűtési költségek csökkentésében, aktívan hozzájárul szén-dioxid-kibocsátásának redukálásában. Ez a profil klasszikus lekerekített kontúrokkal rendelkezik.

 

 

GEALAN 8000+
gelan_8000+

S 8000 IQ profil rendszer plusz egyedülálló termék,  83 mm szélességű. 6 kamrás felépítésének köszönthetően nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik (Uw = 1,3 W/m2K).Jelentős szélesség biztosítja a sarkok nagyobb szilárdságát, ami hozzájárul az ablak nagyobb stabilitásához.

A lekerekített tok és szárny, valamint az üveg melletti léc esztétikus kinézetet biztosít. A tok bevágás belső része sima, ezért itt nem gyülemlik fel a por. Ez megkönnyíti az ablaktisztítást.Egy szellőztető rendszer beépítése aktívan megakadályozza a penész kialakulását az ablaktokon.

 

 

 

GEALAN 8000 (felújítás)
gelan_8000_felujitas

A GEALAN rendszert használjuk a műemlék épületek felújításánál a favázas tok szétszerelése nélkül. Ennek köszönhetően az ablakok beszerelésénél nem sérül meg a vakolat. A profil 6-kamrás rendszernek köszönhető a  jó hőszigetelés és eredményes zajvédelem. Garantáltan könnyű tisztán tartani a nagy és sima bevágás felületének köszönhetően.

Ez egy speciálisan kialakított takaróprofillal rendelkezik, amely körbeveszi a beszerelt ablak belső és külső részét. A műemlék épületek felújításához használt ablakoknak tartósnak kell lennie, könnyen tisztántarthatónak és az építészeti értékek megőrzése a cél. A rendszer gazdag színpalettája nagy lehetőségeket kínál.

 

GEALAN 9000
gelan_9000

A Kombisystem S 9000 gondosan megtervezett szerkezetének köszönhetően kiváló hőszigetelési együtthatóval rendelkezik ( Uw = 0,96 W / m2K). A keret és a szárny hatkamrás felépítése biztosítja a magas fokú hő- és hangszigetelést. Acél biztosítja a szükséges stabilitást az S 9000 ablaknál, a  keret és a szárny belső egységgel rendelkezik. A tömítések intelligens elosztása  3 felületen járul hozzá  a hőszigetelés hatásának emeléséhez. Az üveg mélyebb beágyazása, az üveg melletti léc magasabbra helyezése kiküszöböli az üveg pakett szélén termikus hidak alakulását és kedvezően hat a hőszigetelésre. Az üveg alatti mélyedésen elhelyezett kiegészítő tömítés hatékonyan biztosítja a védelmet a hideg levegő bejutása ellen és pozitív hatással van a hangszigetelésre. Combi rendszer intelligens felépítése lehetővé teszi az elegáns és modern ablakok létrehozását. Alacsony keret és szárny lehetőséget nyújtanak modern, nagy ablakok eléréséhez.

 

 

Gealan ajtó profil
gelan_ajtoprofil

Fukatherm ajtópanelek  – Műanyag bejárati ajtó – Hőszigetelt bejárati ajtó – Üvegezett bejárati ajtó – Fehér bejárati ajtó – Fautánzatú bejárati ajtó

A németországi Gealan Európa egyik legrégebbi és talán legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező nyílászáró profilokat gyártó vállalata. 1968 óta gyárt műanyag nyílászáró profilokat. Folyamatos fejlesztéseknek és a legmodernebb gyártástechnológiának köszönhetően termékeik a legjobbnak számítanak. A Gealan nyílászárókra 5 év jótállást biztosítunk.

IQ Line – 74 x 105 mm-es, 4 kamrás profil, horganyzott acélmerevítéssel.

IQ Pro – 74 x 126 mm-es, 4 kamrás profil, horganyzott acélmerevítéssel.

… és amiben mindkét típus megegyezik.

UV stabil, alap esetben kívül-belül anyagában RAL 9016 fehér színű műanyag profil, mely 15 fautánzatú és 10 RAL szerinti színben is rendelhető.

Közel száz féle bejárati ajtó közül választhat!

Folyamatos akciók!

Alap esetben 5 ponton záródó, kilincsműködtetésű biztonsági zár védi az otthonát, de igény esetén MABISZ minősítésű biztonsági zárral is rendelhető.

3 db pánt, pánttakaróval. Stabilan tartja az ajtószárnyat, könnyed nyitást és zárást tesz lehetővé.

Kilincsgarnitúra választható fehér vagy barna színben.

Alacsony és esztétikus alumínium küszöb, hogy még a mozgáskorlátozottak is könnyedén használhassák.

Alap esetben 4 mm float – 16 mm légrés – 4 mm Supar Low-e U=1,4 W/nm K üvegezés, mely U=1,1 W/nm K-ig fokozható.

Világosszürke színű, EPDM szilikon gumiból készült, kettős ütközőtömítés, mely tökéletes, résmentes záródást biztosít.

A Gealan ajtó profil a Gealan 8000-enként ismert ablakrendszeren alapul. A legjobb statikai tulajdonságok elérése céljából a vízszintes osztókat úgy helyezték el, hogy a 30 {eddefc287d4fbd77d7e956ec69833137fee5fb38efa0186e27750265ef7c9f33}-os szilárdságú acél 74 mm-es mélységű profilba beszerelhető legyen. A bejárati ajtó megfelelő merevségének eléréséhez sarokkapcsolatokat hoztak létre. A profil a kereskedelemben kapható összes szerelvény és záróelem beépítésére alkalmas.

 

 

Gealan HST
gelan_hst

A Gealan megtervezte az új HST tolóajtókat. Ebben az esetben azt a tudást alkalmazták, amelyet a magas szilárdságú modelleknél is. A további cél a termikus szigetelés emelése volt egyidejűleg a fizetőképes kereslet és funkcionalitás figyelembe vételével. A rendszer lehetővé teszi a kiváló szigetelést Uw: 1,4 W/nmK. A HST tolóajtót a tágas, akadálymentes épületekben alkalmazzák. A nagy üvegfelületek folyamatos fényárt biztosítanak  a szobák belső részeiben.

 

 

 

Acrylcolor
acrycolor_1

Az Acrylcolor ablakokat mindenekelőtt kiváló tartósság és rendkívüli színvisszaadás jellemzi. Az egyedülálló felület taszítja a szennyeződéseket és megkönnyíti a tisztítást.

 

 

acrycolor_2Az akrylcolor előnyei:

  • színvisszaadás
  • karcmentes ellenállás
  • könnyű ápolás
  • ökológia