Fa ablakok

Ez az optimális választás azok számára Önök közül, akik mindenek felett értékelik az anyag nemességét és természetességét. Az ablakainkat gondosan válogatott fenyőből, mahagóniból (meranti) vagy rétegesen ragasztott tölgyből készítjük. Technológiai megmunkálásnak vetjük alá szigorú európai szabványok szerint, ami garantálja a termék kétségbevonhatatlan minőségét. A széles színválaszték és az alakítás szabadsága, együtt járva a fejlett gyártástechnológiával, lehetővé teszik, hogy az ablak használati jellemzőit és végső formáját az Ügyfeleink igényeihez igazítsuk.

A fa ablakok szerkezet tulajdonságai

szerkezet_tulajdonsagai

 

 

 

 

A termovízvetők megvédik az ablakkeretet a külső nedvesség hatásaitól. Az esővíz elvezetésével az ablakkereten túlra, védik az egész konstrukciót az átnedvesedéstől.

 

 

A két, egymással érintkező tömítés légkamrát hoz létre, ami tovább szigeteli a helyiséget.

Az egyesített szerkezet, három rétegben ragasztott fából készült. Az ablakprofil olyan módon van összekapcsolva, hogy a fában maradt belső feszültségek egymást kiegyenlítsék, és a fa az időjárási hatások ellenére változatlan maradjon.

Soft-line és Standard ablakok

Három rétegben ragasztott fa, Siegenia vasalat,

Üvegkészlet U=1,0 W/m2K, Termovízvető

A szárny küszöblécének alumínium burkolata,

Ökologikus, vízálló lakkok, üvegosztók teljes választéka.

Soft-line profil

nyílászáró,ablak méretek,nyílászáró csere,ablak beépítés,műanyag ablak gyártás

A Soft-line jellemző tulajdonsága az üvegosztó lécek lekerekítettsége. A teljesen sima felület megkönnyíti az ablakkeret tisztán tartását. A lekerekített élek megnövelik a lakkréteg tartósságát. A fát tucatnyi színre tudjuk színezni az Ügyfél kívánságától függően, majd ökologikus, vízálló lakkal védjük meg.

Standard profil

Ez klasszikus élű üvegosztós profil. A Standard opcióban tucatnyi színből lehet választani. A színezett faelemek ökologikus lakkokkal vannak bevonva. Egykamrás, rendkívül kedvező hőátbocsájtási paraméterekkel rendelkező üveggarnitúra. Az ablakok kitűnnek magas hangelnyelési tényezőjükkel is.

Zsalugáterek fa ablakok

Fa nyílászáró, ablak

A fa zsalugáterek felépítése hasonló a szárnyas ablakokéhoz. Nyáron kitűnően védenek a túlzott napsugárzás ellen, télen pedig további korlátot jelentenek a hidegnek és a szélnek. Mindazonáltal a használati értékükön kívül, elsősorban esztétikai értékeket hordoznak. A klasszikus külalakjuk összekapcsolva az épület modern homlokzatával, gyakorlatilag minden homlokzatnak sajátos külsőt kölcsönöz, amelyre beépítik.

A szokásostól eltérő fa ablakok

Vasalatok fa ablakokhoz

vasalatokA vasalatok az egyik leglényegesebb elemei az ablaképítésnek – lehetővé teszik a szabad nyitás, buktatást, valamint a vízszintes vagy függőleges tengely mentén történő elforgatást. Az ablakainkban a Sigenia cég körbefutó vasalásait alkalmazzuk, amelyek lehetővé teszik – a kilincs megfelelő helyzetbe állításával – az ablak tömítettségének megszüntetését. Ez elehetővé teszi, hogy folyamatosan áramoljon a levegő a helyiségbe, ami megelőzi a pára lecsapódását a belsejében. További választható lehetőség a Vevők számára a betörés elleni vasalat beépítése.

Tartozékok a fa ablakokhoz

Kilincsekkilincsek

Az ablakainkhoz többféle színben ajánlunk kilincseket, amelyek alapfelszerelésként el vannak látva hibás működtetés gátlóval.

Termovízvetőktermivizvetok

A fa ablakoknál a termovízvető funkciója, hogy védje az ablak keretét az időjárás hatásaival szemben Elvezeti a csapadék vizeket az ablak keretén kívülre, ezzel egészében védve az átnedvesedéssel szemben.

A fa színárnyalatai – járatos színek

fa_szinarnyalatai

A színválasztékot példaként kell tekinteni, mivel a fa fajtájától függően árnyalati eltérések mutatkozhatnak.

"Meghallgatjuk az Ön igényeit, és gondosan kivitelezzük az ehhez tervezett megoldásokat"

Simplex Fenster