Pol-Skone beltéri ajtó

Erkado beltéri ajtó

Válogasson széles beltéri ajtó kínálatunkból! 

A nálunk kapható belső ajtók prémium minőségben készülnek, az Ön ízlésének megfelelően. Az ajtókat megtekintheti, a Budapest közelében Budaörsön, a Gyár utcában található bemutatótermünkben. 

Nézze meg katalógusunkat, vagy válassza ki üzletünkben, az Önnek leginkább tetsző belső ajtó modellt! Nálunk talál fóliázott és festett ajtókat, üvegajtókat, tolóajtókat, falban futó tolóajtókat, falon futó tolóajtókat, laminált ajtókat, furnérozott ajtókat, festett ajtókat, CPL beltéri ajtókat, MDF ajtókat, nedvestéri ajtókat, beltéri ajtókilincseket. Ezen kívül forgalmazunk ECO TOP ökológiai felületképzéssel készült belső ajtókat, karcolásnak ellenálló beltéri ajtókat, valamint LAMINSTONE CPL bevonatú belső ajtókat, melyek védelmet nyújtanak a kopás és vegyi anyagok behatása ellen. 

Amennyiben szükségét érzi, kérjen tanácsot, tisztázza felmerülő kérdéseit a beltéri ajtó vásárlással kapcsolatban, elérhetőségeinken, tegye fel kérdéseit honlapunkon található chaten, emailben, vagy hívjon telefonon. Profi szakembereink segítenek a minőségi végeredmény elérésében, a belső ajtók kiválasztásától kezdve a beltéri ajtó, pontos beépítéséig minden lépésben. 

 Kérjen árajánlatot a kiválasztott ajtóra!  

 Keressen bennünket bizalommal! 

E-mail: info@simplex-fenster.hu
Telefon : +36 20 253 7359

Beltéri ajtó termékkínálatunk

Cégünk a POL-SKONE és az ERKADO  cégek beltéri ajtóit forgalmazza.

logo (1)

Kattintson ide az ERKADO  beltéri ajtókhoz >>>

logo

Kattintson ide a POL-SKONE beltéri ajtókhoz >>>