Alumínium rendszerek

aluminium_nyilaszaroA STOLLAR cég, igyekezvén megfelelni a modern építészeti trendeknek és a beruházók növekvő igényeinek, magas minőségű alumínium nyílászárókat ajánl. Ennek során felhasználja a lengyel és a külföldi piacon ismert cégek (többek között a Ponzio, Aluprof, Pilkington) tapasztalatait. A nagy beruházások kiszolgálásában tapasztalatot szerzett cégek tapasztalatainak felhasználása a megoldások és termékek, pl. ajtók, ablakok, szélfogók, erkélyek beépítése, télikertek, valamint függönyfalak (alumínium homlokzatok) széles körében kamatozik.

NT 52 hőszigetelt ajtó- és ablakrendszer

nt_52A rendszer az elemek külső beépítéséhez készült, amelyeket hőszigetelni kell. Az NT 52 rendszerben készült konstrukciók az RMG 2.1. anyagcsoportba vannak besorolva. A rendszer számtalan megoldás alkalmazására ad lehetőséget, különböző típusú ablakok, ajtók és térelhatárolók kivitelezésével. A 16 mm-es nt_52_rajz(egyenes és omega alakú) közbetétek lehetővé teszik a konstrukció megfelelő víztelenítését. Az ablaktokok és szárnyak idomainak mélysége 52-60 mm.

A szerkezet tulajdonságai

aluminium_ablakok_szerkezet_tulajdonsagai

 

NT 50 hőszigetelés nélküli ablak- és ajtórendszer

nt_50_1A hőszigetelés nélküli aluprofil rendszer főként a beltéri beépítésekhez készül: szélfogókhoz, pénztárfülkékhez, pultokhoz és válaszfalakhoz. Használatos (automatikus vagy kézi vezérlésű) tolóajtók, lengőajtók és füstzáró ajtók kivitelezéséhez is. Az NT 50 lehetővé teszi teljes üveg kitöltés, alumínium panel, szendvics típusú kitöltés, bútorlap, gipszkarton valamint 1-40 mm vastag polikarbonát kitöltés alkalmazását. Az idomok nt_50_rajzkonstrukciós mélysége – a toknál és a szárnynál – 52-60 mm. Az NT 50 használatos önműködő és bevésett pántos, egyesített síkú ajtókhoz is. Az tengelyesen szerelt pántok előnye a könnyű szerelés, és a három síkban történő szabályozás.

NT 60PT hőszigetelt ajtó- és ablakrendszer

nt_60ptA 3-kamrás rendszer olyan kültéri beépítések elemeként
használatos, ahol hőszigetelésre van szükség: szélfogók, kirakatok, ablakok, erkélyes bejárati ajtók. Lehetőség van RMG 2.1. anyagcsoportba sorolt szerkezetekhez történő használatukra. A 3-kamrás szerkezet javítja a szerkezet működését, és kedvet csinál a beruházóknak a Ponzió NT 60PT.

A további kamra nt_60pt_rajznöveli a merevséget. Ennek köszönhetően az NT 60PT-bő nagyméretű szerkezeteket is lehet készíteni. Az egyenes és omega alakú, termikus közbetétek szélessége 16 mm. Az idomok konstrukciós mélysége a szárnyaknál 60-68 mm, a toknál 60 mm. 

NT 152 osztóbordás-lizénás rendszer

nt_152Az osztóbordás-lizénás szerkezeti rendszer egy olyan rendszer, amely az RMG 1.0 anyagcsoportba sorolt függönyfalak, tetőzetek, felülvilágítók építéséhez készült. Az osztóbordák és lizénák szélessége 52 mm, a külső takaróelemeké 51 mm. Speciálisan tervezett termik alkalmazásával lehet olyan függönyfalat is építeni, nt_152_rajzamelynek a hőátbocsájtási tényezője 1,75 W/m2K. A műszaki megoldás lehetővé teszi egyenes vagy íves falak konstruálását, belső és külső szögletátmeneteket, valamint télikertek adaptálását. A rendszer acélból vagy fából készült segédkonstrukciót feltételez.

NT 152 ESG osztóbordás-lizénás rendszer

ECONOMIC

nt_152_esgKeret nélküli függönyfal szerkezeti ragasztási rendszerrel – a rendszer könnyű függönyfalakhoz és más térelválasztó szerkezetekhez készült. Teherhordó elemként Ponzio NT 152 osztóbordás-lizénás rendszer használatos, és a profilok széles választéka tartozik hozzá. Kívülről a Ponzio NT 152 ESG egységes, sima, 22 mm (időjárási nt_152_esg_rajzszilikon használata esetén) vagy 26 mm (a rendszerbeli záró tömítések alkalmazásakor) szélességű függőleges és vízszintes vonalakkal osztott üvegfalat alkot. A strukturális üvegezés alkalmazása a külső üveg sarkainak mechanikai védelmét teszi szükségessé 11 m-nél magasabb falak esetén.

Az alumínium profilok színválasztéka

Az alapszíneken kívül az ajánlatunkban megtalálhatók a fényes és matt RAL színek széles skálája.

 

aluminium_profilok_szinvalaszteka_1

 

A QUALICOAT minőségi jel garantálja a szerves lakkbevonatok létrehozására vonatkozó nemzetközi szabványok teljesítését.

 

minosegi_jel